Info

Openingsuren / brengen en ophalen

U kan het hotel steeds een bezoek brengen, na afspraak, telefonisch of via mail. Zo kan U zelf zien waar uw poes terechtkomt.

Tijdens schoolvakanties open van maandag tot zaterdag (op afspraak)

Gesloten op zon-en feestdagen

De poezen kunnen gebracht en afgehaald worden, steeds op afspraak.  Probeer u te houden aan de gemaakte afspraak anders kunnen wij niet garanderen dat er iemand aanwezig zal zijn in het hotel.

Indien de afspraak niet kan doorgaan, gelieve zo vlug mogelijk te verwittigen. Het is om praktische redenen voor ons belangrijk om reeds bij reservatie ook het uur van ophalen door te geven.

Gereserveerde dagen blijven aangerekend in vakantieperioden en bij volzetting.

Tijdens het verblijf kan U steeds bij ons informeren hoe het met uw huisdier gesteld is.  U kan ook een contactpersoon doorgeven die we kunnen bereiken tijdens uw afwezigheid.

U kan ons ook volgen op facebook : Kattenhotel Sweet cats

Accommodatie

Wij bieden onze logés alles voor een aangenaam verblijf :

  • 20 aparte verblijven, 10 daarvan zijn voorzien van een buitenren, (met terras en kunstgras )de 10 andere zijn iets groter van binnenoppervlakte.    Verblijven kunnen verbonden worden tot familieverblijven.
  • Elke ruimte heeft verschillende plankjes op verschillende hoogten, een krabplank, hangmat en een “nestje”, kattenbak, eet-en drinkbakjes, speelgoedjes elk heeft een eigen raampje, in de gang zijn er nog eens 2 lichtkoepels aanwezig voor voldoende daglicht
  • In de winter is er verwarming, in de zomer airco
  • Er speelt zachte muziek
  • Tijdig knuffelen en vertroetelen